Μετάβαση στο περιεχόμενο

1-3 μέρες παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα!

  Δευ. έως Σάβ. 9:00-21:00

Μενού

Λειτουργεί από το 1983 και σήμερα ο Φίλιππος Μποσώνης διευθύνει την ανανεωμένη πια επιχείρηση και επιθυμεί να προσφέρει νέες ιδέες στον τομέα των λουλουδιών, έναν τομέα που βελτιώνεται και αλλάζει καθημερινά.

Το κέντρο ανθών-εκδηλώσεων-κήπου Μποσώνης είναι ένα μέρος γεμάτο λουλούδια και αρώματα, πολύ κουβέντα, δημιουργία και άπειρα φύλλα πεταμένα στο πάτωμα. Τα λουλούδια μας να είναι φρέσκα καθημερινά οπότε κάθε μέρα έχει τις διαφορετικές ομορφιές της και κάθε μάτσο που φτιάχνουμε έχει το δικό χαρακτήρα.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στο σχεδιασμό γάμων και εκδηλώσεων, με πάθος για την ανθοκομική, τη διακόσμηση και τη δημιουργικότητα. Για περισσότερα από 35 χρόνια σχεδιάζουμε και δημιουργούμε με προσοχή και επαγγελματισμό υπέροχα διακοσμητικά σκηνικά.

Συνεργαζόμαστε μαζί σας στενά και επιλέγουμε μόνο τα φρεσκότερα λουλούδια και τα κομψότερα αντικείμενα για τη διακόσμηση που θα γιορτάσει και θα αναδείξει την εκδήλωσή σας. Η ομάδα Μποσώνη θα ακούσει προσεχτικά τις επιθυμίες και τα όνειρά σας και μετά θα προχωρήσει στον σχεδιασμό μιας εξαιρετικής διακόσμησης πέρα από τις προσδοκίες σας.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι κάθε λεπτομέρεια και στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζωντανέψετε την εκδήλωση των ονείρων σας και να βεβαιωθούμε ότι έχει εκείνες τις ιδιαίτερες πινελιές που θα την κάνουν να ξεχωρίζει από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση έχετε παρευρεθεί. Εξάλλου, η εκδήλωσή σας θα αποτυπωθεί σε φωτογραφίες και βίντεο πολύτιμα για μια ζωή, ας την κάνουμε λοιπόν μια ξεχωριστή μέρα για σας.

signature-565x191
about-photo-565x635
news

Newsletter Κάντε σήμερα εγγραφή στο newsletter μας

Λογαριασμός

Πληροφορίες

Bosonis Flowers

Αντώνη Τρίτση 39, Αργοστόλι
Τηλ. 1: 2671025507
Τηλ. 2: 2671102324
Φαξ: 2671025507
Email: info@bosonisflowers.gr

© Bosonis Flowers 2021 Designed and Developed by Hotel-Way

Horizontal_Banner_trans
Μετάβαση στο περιεχόμενο